Уил Смит говори открито пред списание GQ за автобиография си Уил,

...
Уил Смит говори открито пред списание GQ за автобиография си Уил,
Коментари Харесай

Джейда и Уил Смит - отвъд традиционния брак

Уил Смит приказва намерено пред списание GQ за автобиография си " Уил ", която следва да излезе при започване на ноември. В изявлението той споделя за любовта към половинката си Джейда Пинкет Смит и хвърля светлина върху това за какво двамата в последна сметка вземат решение за себе си, че е по-удачно да живеят в отворен брак и да не дават обещания, които не са в положение да изпълнят.

Докато двойката минава през голям брой премеждия и търси пътя към помиряването, стига до заключението, че моногамията не е нещо, с което могат да се отъждествят. Смит твърди, че сходни взаимоотношения несъмнено не са за всеки, само че този механизъм е сработил във връзката му с Джейда. Според артиста фактът, че двамата не се придържат стриктно  към моногамията е укрепил брака им през годините и е направил любовта им надалеч по-силна.

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от G A Ë T H A (@grateful_femme)

 

За мнозина от нас признанието на Пинкет Смит в шоуто  Red Table Talk, че известно време е имала връзка с рапъра Олгъст Алсина, звучи в прорез с визията за обич сред двама души. Джейда е отгледана в семейство, в което е имало огромна независимост и затова има напълно разнообразни разбирания за любовта от тези на Смит. Двойката се дами през 1997 година, само че още към самата женитба стартират да пораждат търкания сред двамата. 

" Джейда в никакъв случай не е вярвала в общоприетия брак ", споделя Уил пред изданието.

За Смит обичайната брачна гала била най-естественото продължение на любовта им. В визиите на Джейда обаче свързването на двамата души се различавало от общоприетото. Все отново Джейда склонява сватбата да бъде такава, каквато той иска, само че от днешна позиция Уил дефинира това като един от многото взаимни отстъпки, които тя е била принудена да прави през годините за сметка на своите правила.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Jada Pinkett Smith (@jadapinkettsmith)

Чашата прелива на 40-ия рожден ден на актрисата, когато на повърхността излизат видните разлики сред двамата. Уил се заема с организацията на празнична вечеря, по време на която се прожектира основан от него документален филм за семейство Пинкет. " Това беше най-долнопробната проява на его, която в миналото съм виждала ", декларира Джейда.

Несходствата в характерите им  от ден на ден замязват на неловко и настойчиво камъче в обувката, което пречи на идеята за съразмерен брак и това ги води към настойчивата мисъл, че нещо незабавно би трябвало да се промени, в случай че желаят да запазят невредима любовта си.

С помощта на доста диалози и сверяване на часовниците, двамата доближават до своята персонална рецепта за поддържане на здравословна връзка. Макар през по-голямата част от брака си Джейда и Уил да се разпознават с моногамията, двамата си дават сметка, че за тях би сработил различен метод към живота.

Макар понастоящем да настояват, че са постигнали това дълго търсено съзвучие в любовта, Смит въпреки всичко не поучава всички двойки да се впускат в сходни провокации, само че държи едно значимо обръщение да доближи до допустимо най-вече хора и да ги накара да се замислят: " Бракът не би трябвало да бъде затвор ".

 
5 кино лентата, които ни въодушевяват да дадем рестарт на живота си
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР